Головне

Прем`єр-Ліга. "Динамо" - "Арсенал" - 3:2. Результат є, якість гри - вже діагноз...

26.09.2010 17:40 80 0
Прем`єр-Ліга. "Динамо" - "Арсенал" - 3:2. Результат є, якість гри - вже діагноз...

Київське "Динамо" продовжує неприємно дивувати своєю грою. Як і в останніх трьох матчах підопічні Валерія Газзаєва отримують результат при низькому рівні гри, як для віце-чемпіонів України.

В 11 турі "Динамо" в столичному дербі з рахунком 3:2 здолало київський "Арсенал", який міг розраховувати і на здобуття очок.

Матч біло-сині розпочали досить впевнено. Швидкий гол після навісу Каддурі й помилки воротаря "Арсенала" забив Гусєв, який розстріляв ворота "канонірів".

Другий м`яч влетів у ворота "Арсенала" вже на 26 хвилині. Ярмоленко прострілив у штрафну на Каддурі і той скинув під удар Мілевському, котрий поцілив у кут воріт.

У паузі між голами "Динамо", міг забити й "Арсенал". Грицай після помилки захисту вийшов сам на сам з Бойко, але голкіпер врятував команду від голу.

І хоча Газзаєв змінив у захисті Хачеріді та Алмейду, але це не поки не рятує команду від провалів в обороні. Каддурі дійсно активний, але більше в атаці, а ось в захисті не завжди вміє відпрацювати. Не найкращий матч і в Михалика, який дуже часто не встигав закривати свою зону і програвав єдиноборства гравцям "Арсеналу".

Другий тайм обидві команди розпочали інертно. Київське "Динамо", можливо, маючи фору в 2 м`ячі, а "Арсенал" грав як міг. Тим не менш навіть така гра "канонірів" дозволила їм забити, а господарі були вже не такі швидкі і виглядали втомлено...

На 62 хвилині Шевченко обрізався в центрі поля і відразу пас на Шацьких, якого забули захисники, і той спокійно переправляє м`яч у ворота. "Динамо" відразу спробувало збільшити перевагу. Удар Єрьоменка під поперечку парирував воротар, а Ярмоленко пробив поруч із штангою.

Шанс для взяття воріт міг бути і в гостей, але...На 71 хвилині у штрафній "Динамо" впав Матюхін, якого притримував руками Михалик, але суддя вирішив, що то симуляція і пенальті не дав, хоча момент доволі спірний. За 6 хвилин до закінчення гри, нарешті поцілив у рамку воріт і Ярмоленко, який зробив рахунок 3:1.

Але комфортного закінчення гри у "Динамо" не вийшло, оскільки красивим ударом з метрів 30-ти Старгородський пробив у 9-ку воріт Бойка, зробивши рахунок 3:2. Моментів, щоб зрівняти рахунок в "Арсенала" вже не було, а "Динамо" дотягнуло до фінального свистка, продовжуючи гонку за "Шахтарем".

"Динамо" - "Арсенал" - 3:2 (2:0)

Голи: 1:0 - Гусев (9), 2:0 - Мілевський (26), 2:1 - Шацьких (62), 3:1 - Ярмоленко (85), 3:2 - Старгородський (87)

"Динамо": Бойко, Вукоєвич, Шевченко, Ярмоленко, Мілевський, Михалик, Єрьоменко (Гармаш 88), Гусєв (Бетао 76), Єрьоменко, Каддурі, Юссуф

"Арсенал": Погорілий, Матюхін, Симоненко (Шоава 46), Шершун, Мазілу, Лугачов (Закарлюка 56), Старгородський, Шацьких, Богданов, Грицай (Міколюнас 65), Єщенко

Коментарі ()